AliExpress.com Kupon, Kode diskon, Penawaran

AliExpress minangka toko online sing darmabakti kanggo nggawe urip luwih gampang. Ing kene sampeyan bisa ngluwihi koleksi fashion nganggo sandhangan pria lan wanita, bebarengan karo tas, sepatu, perhiasan lan jam tangan kanggo ngrampungake impen sampeyan. Nanging tampilan sampeyan ora lengkap tanpa sawetara kesehatan, kaendahan lan produk rambut kanggo refresh sampeyan, nanging untung sampeyan bisa nemokake sing kene uga. Kanggo kabeh sampeyan bisa nggunakake kode kupon.

AliExpress.com

Sampeyan bisa nambah omahmu kanthi nggunakake piranti sing didol ing AliExpress, banjur ngudungake saben kamar ing omahmu kanthi perabotan, aksesoris utawa dekorasi, malah kanggo kebonmu. Sampeyan bisa nindakake kabeh sing nggunakake kode kupon, uga kasedhiya kanggo mundhut telpon, komputer utawa elektronik utawa dolanan.

Pangiriman ing AliExpress wis rampung ing saindenging dunya lan dioperasikake dening UPS, FedEx, DHL, TNT, Ems, TOLL utawa kantor pos lokal liyane. Sebagean produk ing toko ditandhani Free Shipping, nanging biaya tambahan bisa uga digunakake, gumantung saka produk utawa tujuan sampeyan. Pengiriman bisa nganti sethithik dina 3 utawa maksimal dina 26 gumantung saka cara pengiriman lan negara sampeyan.

Yen sampeyan ora kepenak karo prodhuk sing ditampa, sampeyan bisa nelpon panyedhiya lan ngrembug bab bayaran, supaya sampeyan bisa njamin dhuwit maneh ing 10 nganti dina 15.

Apa sampeyan nggunakake kode kupon, sampeyan bisa entuk manfaat saka prices murah ing AliExpress yen sampeyan pelanggan anyar, amarga toko online nawakake kupon $ 100 ing urutan pisanan sampeyan.

Cara pembayaran sing ditampa ing AliExpress online sing eksklusif, nanging akeh solusi sing ditampa, kayata Kartu Kredit saka Visa, MasterCard utawa Maestro, Western Union, Transfer Bank, utawa Uang Web.

Harga sing dicithak ora mung ditemokake nganggo kode kupon, nanging uga ing Bidang Tawaran Flash saka toko online, ing ngendi sampeyan bisa entuk harga ngurangi nganti 70%, kanthi nawakake nawakake saben menit 6, supaya pindhah cepet!

Cara migunakaké kode diskon kanggo AliExpress?

Kanggo nggunakake kode voucher AliExpress.com sampeyan kudu tindakake langkah-langkah kasebut:

1. Sijine produk ing keranjang dodolan

2. Pindhah menyang keranjang dhuwit lan bisa terus sampeyan kudu mlebu karo alamat email lan sandhi (yen sampeyan wis duwe akun Ali) utawa kanggo nggawe akun anyar saka AliExpress.

3. Menyang maneh menyang kothak blanja yen wis ana ing akun AliExpress mlebu, banjur ing ngisor produk ing basket karanjang Toko promosi lan kothak ing kothak sing ngandika Njaluk Kupon sade. Klik ing teks iki lan mbukak menu sing katon kupon sing bisa dipilih saka dhaptar.

4. Pilih voucer sing pengin banjur klik ing Buy Kabeh utawa Buy Saka Iki Penjual

5. Sawise sampeyan mlebu kabeh informasi pengiriman (jeneng, alamat, telpon seluler), sawise sampeyan mriksa kréta shopping sampeyan, kothak katon ing sampeyan kudu milih ing sisih tengen sing ditulis ing Apply AliExpress Coupon lan dipilih kanthi otomatis ing tab " t duwe kupon, dipilih kupon sing wis dipilih ing langkah sadurunge utawa iku sawijining kothak ing ngendi sampeyan bisa nambah kupon maneh.

6. Sawise sampeyan mriksa Aplikasi Coupe AliExpress sampeyan bisa klik kasil ing Konfirmasi & Pay lan pesenan sampeyan bakal entuk manfaat saka ditambahake voucer.

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
25 Agustus 2019

17 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane