ASOS.com Kupon, Kode diskon, Penawaran

Asos ngajak sampeyan nemokake mode online, nggunakake kode kupon kanggo tuku sandhangan kanggo pria lan wanita. Barang-barang toko dirancang kanggo umur 20, nyedhiyakake merek 80,000, bebarengan karo produk merek, kayata sandhangan, sepatu, tas, aksesoris lan produk kecantikan.

ASOS.com

Apa sing ndadekake Asos beda yaiku kasunyatan sing, saliyane ukuran biasané ing sandhangan, wiwit cilik, sawetara ora mandheg, nanging luwih saka kategori Curve & Plus Size.

Asos ngirimake internasional, saka negara-negara saka A nganti Z, supaya priksa manawa negara sampeyan ana ing dhaftar. Yen pesenan sampeyan luwih saka £ 22.20, sampeyan duwe prangko sing gratis, nanging sampeyan uga bisa milih Stardard Delivery kanggo £ 2.22, Pengiriman Sabanjuré Kanggo £ 14.80 utawa Express Delivery kanggo £ 8.88.

Yen item sing sampeyan dhawuh ora sesuai karo pangarepan sampeyan, sampeyan bisa bali kanthi gratis nggunakake kantor pos lokal, kanggo mbayar maneh.

Yen sampeyan mahasiswa, sampeyan uga bisa njaluk voucher% 10 bebarengan karo kode kupon sampeyan kanggo apa wae sing disimpen ing toko.

Pembayaran bisa ditindakake liwat Kartu Kredit, kayata Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron, Maestro, Delta, utawa dening PayPal Account.

Kode promosi kanggo Asos bisa uga digunakake ing bagian Outlet toko, ing ngendi sampeyan bisa ngurangi harga nganti 70% kanggo produk pria lan wanita.

Carane nggunakake kode voucher ASOS?

Kanggo nggunakake kode diskon kanggo ASOS.com sampeyan kudu tindakake langkah iki:

1. Sawise kabeh produk sing kasedhiya ing kothak dhuwit go right nganti Bag (ngendi nulis total biaya ing parenthesis).

2. Sawise ngeklik ing dhuwit belanja Tas ana ngendi maneh kabeh urutan banjur kudu klik ing CHECKOUT.

3. Ing kaca sing mbukak sampeyan kudu ndhaftar minangka ASOS anggota karo Facebook, Google + utawa Twitter yen sampeyan ora duwe akun ing situs iki utawa sampeyan wis bisa mlebu karo alamat email lan sandhi sampeyan yen wis duwe akun. Nanging yen sampeyan ora pengin ndhaftar ing akun sosial media, sampeyan bisa klik ing CONTINUE TO CHECKOUT (sing disaranake)

4. Ing kaca sing mbukak sawise sampeyan klik Nerusake nulis NOMOR PENGIRIMAN: (negara sampeyan pengin ngirim paket) lan milih jeneng negara sampeyan, banjur kasebut PROMO / STUDENT OR COEE VOUCHER sampeyan ngeklik lan mbukak menu sing nulis ADD KODE PROMO / STUDENT lan ana ing kothak kothak gratis ASOS kudu nulis sing duwe saka situs kita lan klik KODE APPLY kanggo ngaktifake kode.

Ati-ati! Kode diskon ASOS sing dijupuk saka situs kita mung bisa diterapake ing ngendi kasebut CODE PROMO / STUDENT!

Ngendi nulis VOUCHER (16-DIGIT VOUCHER CODE :) yaiku kothak kanggo ngetik ASOS voucher hadiah sing sampeyan nampa hadiah saka wong sing dikenal situs langsung, lan ora kode diskon disalin saka kita ing situs utawa ing situs liyane ASOS voucer!

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
25 Agustus 2019

3 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane