bunq.com Kupon, Kode diskon, Penawaran

Bunq.com minangka bank internasional Walanda sing didegaké ing 2015, Bunq nawakake macem-macem layanan keuangan online, utamané liwat aplikasi seluler dhéwé. Pelanggan bisa njaluk dhuwit saka kanca, tagihan pamisah, lan nggawe pembayaran nyata. Milih salah siji langgananku ing rega paling terjangkau: Business, Premium, Joint or Travel Card. Aktifake tawaran ing ngisor iki lan kanthi otomatis njaluk 10 euros menyang akun BUNQ.com sing anyar

bunq

Nyuwun paket BUNQ kanggo rega sing kurang apik, ekonom kanthi diskon% 3 ing trip sabanjure; gabungke dhewe lan anggota Premium 3 sing ana (utawa malah kalebu anggota bisnis 1) lan bareng biaya anggota sampeyan. Ndaftar kanggo menit 5 kanggo free trial 1-month gratis kanthi Premium. Kabeh sing perlu mung telpon, alamat lan ID kanggo sign up.

Temokake akeh kaluwihan sing ditampa dening Bunq.com: yen sampeyan duwe akun mbukak sampeyan entuk kredit kembar 10 nalika sampeyan nggunakake kertu sing apik, ora ana biaya sing didhelikake mung biaya bulanan prasaja, mbatalake dhuwit saka ATM apa wae ing donya, gratis nganti kaping pirang-pirang 10, sampeyan bisa uga nampa kurs nyata, ora ana kurs, jangkoan global karo Maestro lan Mastercard, supaya sampeyan bisa mbayar ing ngendi wae. Pembayaran seluler karo Apple Pay utawa Google Pay bisa digunakake ing piranti sing digunakake saben dina. Cepet nyimpen dhuwit kanthi bunq.com, transfer cepet lan cepet.

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
25 Agustus 2019

4 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane