ChicMe.com Kupon, Kode diskon, Penawaran

ChicMe.com minangka toko sandhangan online khusus ing pakaian wanita. Kene sampeyan bisa nggoleki tops, swimwear, activewear, dresses, bottoms, lingerie lan sleepwear, hoodies lan sweatshirts, sweaters and cardigans, jackets and coats, shoes, bags, watches, jewelry and many other accessories, kode.

ChicMe.com

Toko iki dikirim ing saindenging donya kanggo maneka negara, kalebu sawetara wilayah sing adoh. Sampeyan bisa milih saka cara pengiriman 2, siji sing gratis lan njupuk luwih suwe, lan pengiriman cepet sing bakal mbutuhake pajak tambahan lan bakal njupuk kurang kanggo kasedhiya. Gumantung ing zona lan cara pengiriman sing dipilih, paket sampeyan bisa njupuk antarane bisnis 3 lan 25 kanggo teka ing lawang.

Yen pesenan dadi ora becik utawa yen sampeyan nampa item sing rusak utawa rusak, utawa yen produk sampeyan tiba ing ukuran sing salah ing werna, sampeyan bisa bali ing dina 30 saka tanggal pangiriman, milih kanggo ijol-ijolan utawa mbalekaken.

Bebarengan karo kode diskon Chicme.com, sampeyan uga bisa nggoleki rega murah ing bagean Sale ing kaca utama situs, ing ngendi promosi gedhe dumadi kabeh, kanthi prices mudhun nganti% 60.

Uga, pelanggan anyar entuk manfaat saka voucher worth 45% saka urutan pisanan ing situs kasebut, yen milih kanggo gabung ing komunitas.

Sampeyan bisa mbayar nggunakake perusahaan utama sing ngetokake Kredit utawa Kartu Debit, kayata Visa, MasterCard utawa Maestro, bebarengan karo metode pembayaran liyane, kayata PayPal.

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
26 Agustus 2019

5 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane