CHICUU.com Kupon, Kode diskon, Penawaran

Chicuu.com minangka pengecer grosir online khusus ing sandhangan wanita, ngedol tren paling anyar ing harga terjangkau kanggo saben dompet, kasedhiya liwat nggunakake kode kupon. Kategori utama ing kene yaiku bathi, tops, swimwear, bottoms, perhiasan, aksesoris, jam tangan, lan kategori kabeh sing diajukake kanggo produk kecantikan.

CHICUU.com

Cara pengiriman sing kasedhiya dioperasekake dening salah siji EMS, DHL utawa UPS, karo wektu pengiriman sing disetel antarane dina gawe 3 lan 30, gumantung saka zona lan cara pangiriman sing dipilih. Nalika sebagian besar produk ing toko ditandhani pengiriman gratis, sawetara uga mbutuhake pajak transportasi tambahan.

Yen sampeyan entuk item cacat utawa rusak, utawa yen produk sampeyan tiba ing ukuran utawa werna sing salah, sampeyan bisa bali ing dina 30 tanggal rawuh, njaluk mbalekaken utawa ijol-ijolan.

Saliyane kode diskon Chicuu.com, sampeyan uga bisa entuk manfaat saka rega murah, kanthi belanja ing kategori Flash Sale ing toko, ing ngendi prodhuk sing paling larang karo harga sing dikurangi dadi nganti% 50.

Pembayaran bisa rampung online, nalika manggonake pesanan, liwat cara pembayaran aman lan aman, nggunakake Kartu Kredit PayPal utawa Rekening, Visa lan MasterCard Debit utawa Kartu Kredit, Boleto, Transfer Kawat, utawa Qiwi.

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
26 Agustus 2019

5 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane