Coba priksa bagian FAQ sadurunge.

Rincian babagan carane sampeyan bisa ngontak kita:

Iki minangka kaca kontak situs web kita, versi donya, ing ngendi sampeyan bisa ngirim komentar, tontonan, kupon, voucher, tawaran, kode diskon, promosi kanggo macem-macem toko online utawa ngirim produk ing negara sampeyan.

Yen sampeyan ana ing toko online, kupon sing pengin sampeyan nyedhiyakake ing situs web kita uga hubungi kita liwat alamat kontak utawa alamat email sing diperlokake ing ngisor iki.

Manungsa waé! Kita nanggapi mung kanggo e-mail lan pesen teks mung ing basa Inggris!


  • Telpon: + 357 95 531022
  • email:
  • Alamat: Sepapaja tn 6, Tallinn, 15551, ESTONIA
  • Company: Kode Promo Global OÜ