COOLiCOOL.com Kupon, Kode diskon, Penawaran

Coolicool.com nemtokake dhewe minangka pengecer smartphone Android paling apik, dadi toko grosir online khusus ing babagan elektronik saka kabeh jinis, ing ngendi sampeyan bisa nemokake harga paling apik kanggo nyenengi urip sampeyan, nggunakake kode kupon.

COOLiCOOL.com

Saliyane telpon sel, sampeyan bisa toko saka macem-macem gadget lan elektronik, kayata jam tangan lan jam tangan pinter, dolanan RC lan hobi, tablet PC lan laptop lan headphone.

Pengiriman wis rampung ing saindenge gratis, migunakake airmail normal, sing njupuk antarane 15 nganti dina gawe 35. Yen sampeyan pengin ngalih saka pengiriman gratis menyang metode pengiriman alternatif, bakal ana biaya pengiriman tambahan, miturut nilai pesanan sing disimpen, lan bakal beda-beda saka negara menyang negara. Uga, kanthi pengiriman Express, wektu pengiriman mudhun menyang 3 dina 7.

Kebijakan ijol-ijolan lan bali kalebu item sing ora disenengi, sing layak kanggo pangembalian% 70. Yen produk gagal, sampeyan duwe periode wektu 15 dina wiwit teka paket sampeyan ngirim bali kanggo ijol-ijolan, mbalekaken ora kasedhiya. Sampeyan uga bisa entuk manfaat saka garansi standar setahun, wektu sampeyan bisa ngirim item sing bakal didandani kanthi gratis, yen karusakan ora dilakoni dening customer.

Kode kupu Coolicool.com bisa digunakake kanthi urutan apa wae saka kategori apa wae, malah saka bagean Clearance. Kene sampeyan bisa nemokake produk 700 saka kabeh kategori sing kasedhiya ing toko online, kanthi prices dipateni nganti 75%.

Cara pengiriman sing ditampa yaiku via Kredit utawa Kartu Debit (Visa, MasterCard, American Express, Maestro), kartu atau akun PayPal, transfer iDeal dan bank.

Carane nambah kode voucher coolicool?

Yen disalin kode diskon Coolicool.com lan sampeyan ora ngerti carane nggunakake, ing ngisor iki minangka panuntun kanggo nggunakake kupon kelangan sing keren:

1. Sawise produk ditambahake ing dhuwit belanja klik ing sisih tengen ndhuwur ing Kréta Blanja.

2. Ing dhuwit belanja, ing Kréta Blanja, sawise mriksa maneh daftar item sing dituku klik ing Priksa karo PayPal (yen sampeyan pengin ngrampungake cumpanda karo PayPal) utawa ing Checkout yen sampeyan pengin ngrampungake pesenan sampeyan kanthi mbayar ( kredit utawa kertu debit utawa transfer bank).

3. Ing tahap sabanjure katon mlebu karo pangguna lan tembung sandhi, nganggo facebook utawa nggawe akun anyar ing situs kasebut (klik Register) banjur bali kanthi otomatis menyang keranjang belanja lan kudu klik maneh ing Checkout.

4. Ing tahap sabanjure ngrampungake alamat kanggo pengiriman barang sawise kaca katon mriksa informasi ing checkout ing ngendi ing ngisor produk dikirimake Kode Kupon lan nulis Mangga ketik kode kupon, banjur klik "Apply". banjur ing Kode kupon tengen sampeyan wis liwat kodhe COOLiCOOL sing disalin menyang situs anyar lan ngeklik tombol Update kanggo ngaktifake kupon.

5. Sawise diterapake kanggo ngurangi voucer sing gegandhengan bakal milih metode pembayaran lan pengiriman lan banjur kanggo ngrampungake klik pesanan ing panggonan ORDER.

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
25 Agustus 2019

1 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane