DEZZAL.com Kupon, Kode diskon, Penawaran

Dezzal.com minangka toko fashion online sing dirancang khusus kanggo wanita. Ewonan barang kasedhiya ing harga sing murah banget, nggunakake kode kupon.

DEZZAL.com

Sampeyan bisa milih saka macem-macem macem-macem kategori, saka gaun kanggo saben dina utawa acara khusus, menyang ndhuwur, ngisor, klambi renang, jaket, jaket, blazer, lan aksesori sing perlu ing endi wae, kayata tas, perhiasan, kacamata hitam, syal lan liyane .

Toko nyimpen tawaran gedhe kanggo pelanggan anyar, ngundang wong-wong mau kanggo gabung ing komunitas, supaya bisa entuk voucher% 10 saka urutan pertama.

Pangiriman ditandhani kanggo apa wae pesenan sing luwih saka $ 59, sing kasedhiya kanggo pengiriman standar, pengiriman utawa prioritas. Kanggo pesenan kurang saka $ 59, pajak tambahan $ 4.99 kanggo pengiriman standar lan $ 7.99 kanggo pengiriman ekspres bakal ditrapake. Gumantung marang negara lan metode pengiriman sing dipilih, wektu ngirim bisa njupuk antarane 3 nganti dina 10.

Yen item sing rusak, rusak, sampeyan wis nampa item sing salah utawa sampeyan ora tanggung puas karo tuku, iki sah kanggo ijol-ijolan, kredit, utawa kembalian dina 30 saka tanggal pengiriman. Pelanggan tanggung jawab kanggo biaya kapal bali.

Kejabi nggunakake kode kupon Dezzal.com, sampeyan bisa nikmati belanja ing bagian Sale saka toko, ing ngendi harga wis dikurangi dadi nganti% 60. Kene sampeyan uga bisa nemokake kategori item ing $ 50.

Pembayaran bisa rampung kanthi nggunakake salah sijine kredit utawa kartu debit (Visa, Maestro, MasterCard utawa American Express) lan uga PayPal.

Carane sampeyan bisa nggunakake kode diskon DEZZAL?

Yen sampeyan duwe voucer DEZZAL.com utawa sampeyan milih salah siji saka situs anyar lan pengin digunakake kanggo entuk manfaat saka diskon, ana panuntun lengkap kanggo nggunakake kode:

1. Produk dilebokake ing keranjang belanja lan banjur klik ing sisih tengen ndhuwur simbol tas (Bag) kanggo ndeleng isi kasebut.

2. Ing kaca dhobel Shopping SHOPPING BAG, ing sisih tengen dhaptar prodhuk sing dipilih, tulis mudhun KODE PROMOSI lan ing teks iki kothak wis ditulis kode voucher DEZZAL.

3. Ing kothak sing, ing panggonan teks Klik kene kanggo mriksa kode kupon, pengurangan kode DEZZAL sing wis disalin menyang situs anyar banjur klik Aplikasi kanggo nerapake diskon.

4. Mungkasi urutan sampeyan kanthi ngeklik ing CETAKAN (yen sampeyan pengin mbayar kertu bank utawa transfer bank) utawa Priksa karo PayPal (yen pengin mbayar nganggo akun PayPal).

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
26 Agustus 2019

13 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane