DJI.com Kupon, Kode Diskon, Tawaran

DJI.com yaiku produsen drone rumah tangga lan profesional sing paling gedhé ing toko online, kanthi model sing saiki kasedhiya kanggo dijual kanthi rega apik, komponen kanggo wong-wong mau lan pamicara migunani. Kanggo order online kanthi rega sing luwih apik, sampeyan bisa nggunakake kode voucher DJI saka dhaptar ing ngisor iki utawa sampeyan bisa ngaktifake tawaran sing sah ing wulan iki.

DJI.com

Konsumen, Profesional, Perusahaan, Komponen kategori utama saka toko online resmi iki, ing ngendi sampeyan bisa nemokake kabeh model drone kanthi rega paling apik uga asesoris. Sampeyan bisa tansah nggunakake kode kupon DJI.com kanggo rega sing luwih murah lan sampeyan uga bisa ngaktifake kapan sampeyan pengin penawaran promosi.

Kanggo Konsumen, sampeyan duwe jinis drone ing promosi dina iki: Mavic Serie (Mavic Pro Platinum lan Mavic Pro), Spark Series, Phantom Series (Phantom 4 Pro, Phantom 4 Advanced lan Phantom 3 SE), Osmo Series + lan Osmo) , lan Aksesoris (DJI Goggles lan DJI Goggles RE).

Kanggo Profesional, sampeyan duwe Sistem Integrasi - efisiensi maksimum kanggo filmmaking tingkat lanjut (Inspire 2 lan Osmo Pro / RAW), Kamera Gimbal - Zenmuse X5S, Zenmuse X5S, Zenmuse X5S lan Zenmuse X5. Stabilizers - njupuk kabeh tindakan lan entuk asil sing apik (Ronin 2, Ronin-MX, Ronin-M lan Ronin Pro) lan Aksesoris (DJI Focus, Crystalsky, Cendence, Osmo Accessories).

Kanggo loro Drone Consumer lan Drone Profesional, sampeyan bisa nggunakake kasedhiya kode promo DJI.com saka dhaptar ing ndhuwur utawa mriksa nawakake promosi sing dianyari lan diuji dening tim manut kita.

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
25 Agustus 2019

8 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane