DressLily.com Kupon, Kode diskon, Penawaran

DressLily.com minangka toko fashion online, dirancang kanggo wong lanang lan wanita, sing ngajak pelanggan supaya nganggo nganggo kanggo nganggo, nggunakake kode kupon.

DressLily.com

Toko dikempalken karo barang-barang busana, kayata gaun, dasi, ngisor, celana renang, pakaian luar, aktifitas, denim, celana pendek, sepatu, uga aksesoris, tas, perhiasan lan jam tangan. Toko nyimpen kanggo nepaki kepinginan saben pelanggan, kanthi ukuran saka ekstra cilik nganti ukuran plus.

Gratis pengiriman ing donya kasedhiya kanggo kabeh pesenan, tanpa jumlah minimal sing dijaluk. Gumantung marang negara sampeyan lan metode pengiriman sing dipilih, wektu pangiriman bisa kurang saklawasé dina 3, nganti maksimal dina bisnis 30.

Yen kanthi alasan sampeyan ora kepenak karo item sing sampeyan tuku saka DressLily.com, sampeyan bisa hubungi pusat dhukungan, sing bisa nuntun sampeyan kanggo entuk ijol-ijolan utawa pengembalian dana maneh. Kebijakan bali kalebu dina 30 sawise nampa layang.

Kejabi entuk manfaat saka kode coupon DressLily.com, sampeyan bisa ndaftar kanggo newsletter, supaya bisa nampa warta babagan produk lan sales sing bakal teka, bebarengan karo voucher $ 10 saka urutan pertama sampeyan. Sampeyan uga bisa nemokake ing situs kasebut zona sing darmabakti kanggo tawaran, ing ngendi rega dikurangi nganti 70%.

Cara pembayaran sing ditampa kanthi eksklusif online, ora ana pembayaran awis sing kasedhiya kanggo wektu iki. Nanging, sampeyan bisa nggunakake kertu Visa, MasterCard, Maestro utawa Amérika Express, bebarengan karo PayPal, Transfer Wire, Discover utawa Western Union.

Carane nggunakake kode voucher DressLily?

Pandhuan pangguna kanggo nggunakake kode diskon DressLily.com yaiku:

1. sawise sampeyan sijine produk sing pengin tuku mau, pindhah ing dhuwur endi iku simbol saka Kréta Blanja lan sampeyan klik kanggo mbukak Kréta Blanja

2. Ing dhuwit balanja miturut prodhuk dhuwit, tulisake Kode Promosi: lan ana kothak gratis ing ngendi sampeyan kudu nulis kode diskon sing disalin saka situs kita.

3. Sawise sampeyan sijine Couple DressLily sampeyan kudu push kudu ing tombol Aplikasi.

4. Yen kupon kasebut bener sampeyan bakal bisa ndeleng pengurangan sing ana hubungane karo aplikasi kasebut kanthi langsung (lan ing ngendi kasebut Save to see exactly how many dollars are reductions offered by coupon).

5. Sampeyan saiki bisa ngekspor Check out karo Paypal - yen sampeyan pengin mbayar karo Paypal utawa ditindakake mriksa yen sampeyan pengin mbayar karo debit utawa kredit bank kertu.

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
25 Agustus 2019

20 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane