DX.com Kupon, Kode diskon, Penawaran

DX.com minangka toko retail grosir online, khusus ing electronics lan gadget, bebarengan karo pakaian kanggo pria lan wanita, omah lan kantor. Tuku prodhuk ndhuwur ing babagan sel telpon, tablet, PC, aksesoris, lampu lan alat listrik lan listrik, nggunakake kode kupon.

DX.com

Kene sampeyan uga bisa nemokake kategori kanggo perawatan diri, kayata kesehatan lan kaendahan lan produk kanggo nggunakake saben dina, saka toko awak.

DX.com nawakake pengiriman donya gratis ing kabeh item, kajaba saka produk daya murni, lan biaya tambahan dibutuhake amargi safety maskapai. Gumantung marang cara pengiriman sampeyan milih lan negara sampeyan, total wektu pengiriman, diwakili dening proses lan pengiriman, bisa njupuk antarane dina 7 utawa 22.

Apa sampeyan entuk manfaat saka kode kupon DX.com, sampeyan isih bisa entuk gadget sampeyan ing tingkat sing paling murah, kanthi belanja saka kategori Internet Ekstrim ing kaca utama toko online, ing ngendi harga mudhun kaya 80% . Kene sampeyan uga bisa nemokake kategori $ 0.99 kanggo ewu produk.

Cara pembayaran aman sing ditampa yaiku liwat Kredit utawa Kartu Debit saka Visa, MasterCard utawa American Express lan layanan liyane kayata PayPal, WebMoney lan Discover.

Cara migunakaké kode diskon DX.com?

Yen sampeyan milih kupon DX saka situs kita lan pengin nggunakake aplikasi kasebut supaya cocog karo diskon, sampeyan kudu melu langkah-langkah iki:

1. Sawise diinstal ing kothak dhuwit produk sing wis dideleng ing kothak dhuwit (ing sisih ndhuwur ing pundhi kasebut CART).

2. Ing dhuwit balanja, mriksa maneh produk sing wis ditambahake banjur sampeyan wis ngeklik Terus menyang checkout.

3. Yen sampeyan wis duwe akun ing situs, nyaranake sampeyan mlebu log, nanging yen sampeyan ora duwe akun ing situs, sampeyan menehi saran supaya sampeyan isa, sanajan sampeyan bisa ngrampungake urutan tanpa akun ing situs kasebut (klik ing Checkout minangka Tamu).

4. Pilih alamat pangiriman produk.

5. Ing kaca sabanjuré milih cara pengiriman (Standar sing gratis utawa Dicepetake, kurir) banjur cara pembayaran (debit utawa Kartu Kredit, PayPal utawa WebMoney) lan miturut metode pembayaran nulis Duwe Kode Kupon?

6. Klik Nduwe Kode Kupon? lan mbukak kothak ing ngendi sampeyan wis lulus kode voucher DealExtreme apa sing wis dijupuk saka kita ing situs kasebut banjur kudu klik ing Aplikasi kanggo ngaktifake diskon.

7. Sanalika pangurangan wis diterapake bisa ngrampungake printah kanthi klik tombol Sabanjure.

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
25 Agustus 2019

4 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane