Babagan kita, Kode Promo Global OÜ

Kita minangka perusahaan internasional sing nyathet ing macem-macem situs kupon lan penawaran diskon kanggo toko online kanthi pangiriman internasional, umum, situs ing China, Hong Kong lan Singapura. Situs kita saiki ana ing sawetara negara ing Eropah (Estonia, Latvia, Lithuania, Polandia, Jerman, Italia, Portugal, Spanyol, Bulgaria, Rumania, Hongaria, Ukraina) lan Amerika Selatan (Chile, Brasil, lan Kolombia).

Yen sampeyan wakil saka toko lan sampeyan pengin nerbitake tawaran, promosi lan utamané kupon ing situs iki utawa jaringan situs sing dioperasikake dening Kode Promo OÜ ing TALLINN monggo gunakake kaca kontak ing situs iki utawa alamat email sing diterbitake ing kaca kontak.