KoreanAir.com Kupon, Kode diskon, Penawaran

KoreanAir.com yaiku maskapai penerbangan paling gedhe Korea Selatan sing adhedhasar ing Seoul, ing Bandara Internasional Incheon. Angka penumpang lan kargo digabungake karo Korea Air nglayani kutha 127 ing negara-negara 44, dene divisi domestik nyedianake tujuan 12. Iku antarane maskapai 20 paling dhuwur ing donya ing transportasi penumpang lan uga perusahaan angkut barang internasional. Ngidini ing sawetara kasus nggunakake kupon KoreanAir.com kanggo rega sing luwih murah tinimbang sing ditemokake ing tahap pertama saka panelusuran tiket penerbangan.

KoreanAir.com

KoreanAir yaiku perusahaan induk saka Jin Air lan minangka anggota pendiri aliansi SkyTeam Airline. Paling apik Asian Airline dipilih dening Business Traveler Readers ing 2012. Book Penerbangan Internasional (Korea) lan Penerbangan Internasional, Kode Promo Bakal Bantu Sampeyan Fly Kanggo Hikmah! Keuntungan sing penting banget kanggo Korea Air yakuwi nyedhiyakake layanan kanggo penumpang kanthi kabutuhan khusus: Para bocah cilik sing ora ditemokake bakal mlaku bareng karo staf, ngancani wong-wong mau saka titik wiwitan menyang panggonan, kanggo mesthekake yen lelungan aman lan nyaman ing saben langkah.

Penumpang sing ora duwe kabisan, bantuan kesehatan ing papan, yen sampeyan pengin ngiringan liwat bandara, sampeyan bakal duwe ing pembuangan lan yen sampeyan duwe asu guide pribadi, bakal ditampa ing papan tanpa biaya tambahan. Rincian liyane ing situs iki kalebu wanita ngandhut, bayi lan pets. Titik sing kuwat saka jalur penerbangan Korea yaiku program kesetiaan, SKYPASS uga nuduhake kertu biru sing ditawakake flyer Korea.

Kualifikasi tingkat paling dhuwur adhedhasar jarak tempuh, sing mbutuhake pelanggan kanggo mabur 1 yuta mil kanggo Million Miler, sing paling dhuwur tingkat elit; utawa 500,000 mil kanggo Calm Premium Morning, kang kapindho. Loro-lorone tingkat keanggotaan layak kanggo hak istimewa SkyTeam Elite Plus. Anggota SKYPASS nampa macem-macem keuntungan, kalebu bonus jarak tempuh lan diskon saka mitra SKYPASS. Cukup saiki kertu SKYPASS kanggo nikmati keuntungan lan hak istimewa anggota awak.

Skypass keuntungan, karo Korean Air, sampeyan bisa tekan salah siji saka telung tingkat eling SKYPASS: Tawa Tawa, Morning Tenang Premium lan Million Miler. Anggota SKYPASS bisa menehi bebungah kanggo anggota kulawarga sing didaftar kanthi miguna mileh. Sampeyan bisa nggunakake mil ing KoreanAir.com diskon kode kanggo rega murah, kadhangkala diremehake malah nganti nol yen sampeyan duwe nomer akeh mil sing dipikolehi saka penerbangan karo maskapai iki utawa karo maskapai sing didaftar ing program SKYPASS.

Rencana Keluarga: Nganti limang anggota kulawarga, kalebu anggota akun sing kadhaptar, bisa nebus hadiah liwat Rencana Keluarga. Kabeh biaya sing akumate anggota sing kadhaftar bakal digunakake nalika nggunakake jarak kulawarga. Wewenang anggota kulawarga dibutuhake kanggo rencana kulawarga.
Wewenang kasebut sah nganti ditarik lan sampeyan bisa ngidini utawa mbatalake sharing batre ing situs web kasebut.

Cara anyar iki kanggo nggabungake jarak tempuh kulawarga bakal ditindakake ing mangsa panas taun iki. Keanggotaan ing tingkat kasebut diwenehake kanggo urip. Lelungan karo tabungan, 50%, 30% lan 20% diskon ing mangsa dhuwur, kupon promosi kanggo hotel lan resort, rental mobil, layanan mobil, wisata budaya, restoran lan layanan medis.

Ngundhuh aplikasi Korean Air lan mriksa status lan jadwal penerbangan, berita, rincian armada lan luwih akeh informasi migunani! Ing aplikasi, sampeyan uga informed babagan Kupon KoreaAir anyar & promosi, karo prioritas amarga kabar push.

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
25 Agustus 2019

5 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane