LightInTheBox.com Kupon, Kode diskon, Penawaran

LightInTheBox.com minangka toko grosir online, khusus ing mode lan elektronik. Sampeyan bisa entuk tren sandhangan lan gadget paling anyar ing harga terjangkau, nggunakake kode kupon.

LightInTheBox.com

Bebarengan karo kategori 2 utama, toko uga nyedhiyakake produk, kaendahan lan barang-barang rambute, sepatu, tas, dolanan lan hobi, perhiasan lan kategori kabèh sing didadekake khusus kanggo acara khusus, kayata wedding, prom, homecoming lan acara khusus liyane .

LightInTheBox.com nyebar ing saindhenging donya nganti saklawasé saben negara ing ndonya, kalebu Amérika Lor lan Kidul, Eropah, Asia, Afrika, Oseania lan liya-liyane, supaya mriksa dhaptar kanggo nemokake negara sampeyan. Shipping dioperasèkaké déning UPS, EMS lan DHL, kanthi wektu pangiriman antara dina 3 lan 20, gumantung saka layanan sing panjenengan pilih lan negara sampeyan. Biaya pengiriman uga gumantung marang negara, saben duwe aturan sing beda bab tugas impor lan pajak.

Sampeyan duwe dina 14 kanggo bali item sing ora dikarepake saka alasan sing beda-beda lan kebijakan bali lan mbalekaken dina 30 ing rawuh produk sampeyan karo masalah kualitas.

Saliyane rega murah sing ditawakake kode kupon LightInTheBox.com, sampeyan uga bisa nyimpen saka ewu produk saka kabeh kategori ing droppings kurang saka 90% ing kategori Flash Flash.

Pembayaran bakal rampung sadurunge manggonake ing toko online, sanadyan cara pembayaran aman kayata Visa, MasterCard, American Express, PayPal lan Western Union.

Cara migunakaké kode voucher LightInTheBox.com?

Penggunaan kode diskon kanggo toko iki arang banget prasaja. Iki minangka panuntun kanggo wong-wong sing pengin nggunakake kupon:

1. Sawise sampeyan sijine produk ing keranjang dodol, pindhah menyang Kréta Blanja lan klik tombol Terus menyang Checkout

2. Yen sampeyan wis duwe akun ing Light In The Box ketik jeneng pangguna lan sandhi login banjur pencet tombol Sign In.

3. Yen sampeyan isih ora duwe akun ing situs kasebut, sampeyan ndhaftar karo alamat email, milih sandhi lan negara kiriman (UK)

4. Sawise sampeyan ngeklik Dhaftar sampeyan menyang lapangan ing ngendi sampeyan kudu nglebokake jeneng, jenenge lan alamat pangiriman

5. Pilih cara pangiriman (bisa beda-beda gumantung saka produk sing ana ing cart sampeyan)

6. Priksa utawa busak centhang endi kasebut bab pakaryan adat, PPN lan asuransi. Yen sampeyan mikir sampeyan bisa nangani kanggo mbayar dheweke ing Kantor Pos nganggo Beja lokal sampeyan, banjur luwih apik kanggo milih ninggalake dheweke! Paling ora kastanye ora nggawe sampeyan kudu mbayar pajak utawa PPN supaya sampeyan bisa nyoba pilihan kasebut.

7. Pilih cara pembayaran, Kartu kredit, Paypal, Western Union utawa Transfer Bank.

8. Langsung ngisor logo kanthi cara pembayaran sinau nulis Code Coupon Apply. Kapilih lan mbukak jendela anyar.

9. Ing kothak sing mbukak, ngendi jumlah Kode Kupon Aplikasi nulis kode sing disalin saka kita ing situs kasebut lan klik kudu ing tombol Apply.

10. Sawise sampeyan ngeklik ing Aplikasi sampeyan kudu katon ing kothak dhuwit sadurunge GRAND TOTAL hadiah voucher diskon. Sampeyan bisa klik saiki ing Like Your Order.

Cathetan: yen kode diskon pisanan sing wis dicoba ora bisa sampeyan nyoba luwih voucer nganti sampeyan nemokake sing sampeyan gunakake kanggo pesenan sampeyan. Kathah sukses!

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
26 Agustus 2019

7 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane