Kothak wedhi Kupon, Kode diskon, Penawaran

MiniInTheBox.com minangka toko online khusus ing macem-macem aksesoris, sing menehi prices kurang karo kode coupon.

Kothak wedhi

Ing kene sampeyan bisa nemokake aksesoris kanggo telpon, PC lan tablet sing paling akeh, bebarengan karo aksesoris elektronik, dipimpin lan cahya lan olahraga lan hobi. Ayo ora lali babagan donya fashion, kalebu perhiasan lan jam tangan, bebarengan karo barang fashion lan sandhangan kanggo wong lanang lan wadon.

Miniinthebox.com ngupayakake layanan transportasi profesional, kayata UPS, EMS lan DHL kanggo ngirim paket sampeyan menyang lawang ing 3 kanggo dina-dina kerja 20, gumantung marang metode pengiriman sing sampeyan pilih. Shipping kasedhiya kanggo kabeh bawana ing donya, ing pirang-pirang negara, kalebu sawetara wilayah sing adoh. Biaya pengiriman gumantung marang peraturan ing saben negara.

Sampeyan wis 14 dina kanggo netepake yen sampeyan pengin supaya produk sampeyan utawa ngirim maneh kanggo mbalekaken utawa ijol-ijolan. Yen produk sampeyan teka utawa dadi cacat, sampeyan duwe periode dina 30 babar pisan kanggo ndandani.

Bebarengan karo kode kupu-kupu Miniinthebox.com, toko uga nyedhiyakake customer kanthi harga sing paling terjangkau liwat bagean Saben Saben Urip ing kaca utama toko, ing ngendi rega dikurangi nganti 50% OFF.

Sampeyan bisa mbayar nganggo kertu kredit utawa debit saka Visa, MasterCard lan American Express utawa nggunakake Akun PayPal.

Cara migunakaké kode diskon MiniInTheBox.com?

Kanggo nggunakake kode voucer kanggo Mini In The Box sampeyan kudu nuturkeun langkah-langkah:

1. ing dhuwit balanja, sawise sampeyan sijine kabeh item, pencet tombol Lanjut kanggo Checkout.

2. yen sampeyan wis duwe akun ing situs, ketik alamat email lan tembung sandhi banjur pencet tombol. Mlebu lan yen sampeyan ora duwe akun ing situs kasebut, gawe akun anyar banjur pencet tombol Register.

3. Ketik jeneng lan alamat sing arep teka, milih cara sing pengin dikirim paket, pilih utawa ora yen sampeyan pengin menehi retina PPN lan pajak impor, mriksa utawa ora yen sampeyan pengin asuransi kanggo pengiriman , pilih cara pembayaran banjur teks ditampilake karo kode Coupe Apply sing biru.

4. Sawise sampeyan wis ngeklik Kode Kupon Aplikasi jendhela anyar mbukak nyatakake Ketik kode kupon: lan ing ngendi kita kudu nglebokke kode sing entuk saka kita ing situs kasebut lan banjur bener tekan tombol Apply.

5. Yen kode kasebut bener lan dianggo, sampeyan kudu ndeleng diskon sing gegandhengan karo voucher diskon sing diterapake. Yen durung bisa nganjurake sampeyan milih kode diskon liyane saka dhaptar.

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
25 Agustus 2019

6 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane