Pimsleur Kupon, Kode diskon, Penawaran

Profesor linguistik Amérika ngaku wis nemokake cara sing bisa kita sinau kanggo komunikasi ing basa liya ing sepuluh dina. Setengah jam saben dina cukup kanggo entuk kinerja kasebut, dheweke ngandika. Kedung menarik ?! Paul Pimsleur (Oktober 17, 1927 - Juni 22, 1976) minangka ahli basa sing sinau. Dheweke ngembangake sistem pembelajaran basa Pimsleur, kang bebarengan karo publikasi akeh, nduweni pengaruh signifikan marang teori pembelajaran lan pengajaran basa. Saiki nggunakake kupon Pimsleur lan kursus paling apik ing rega paling apik.

Pimsleur

Program Pimsleur Language minangka perusahaan belajar basa Amérika sing berkembang lan nerbitake kursus adhedhasar metode Pimsleur. Golek basa ing ngisor iki: Albania, Arab, Arab, Arab, Armenia, Cina, Cina, Denmark, Dari Persia, Landa, Persia Persia, Finlandia, Perancis, Jerman, Yunani, Creole Ibrani, Ibrani, Hindi, Hungaria , Lithuania, Norwegia, Ojibwa, Pashto, Polandia, Portugis (Brasil), Portugis (Eropa), Punjabi, Romania, Rusia, Spanyol, Swahili, Swiss Jerman, Tagalog, Thai, Turki, Twi, Ukrainia, Urdu, Vietnam. Iku mung menit 30 dina - ngendi wae, kapan wae. Kajaba iku, rega kompetitif yen sampeyan nggunakake kupon diskon Pimsleur.

Sinau basa Spanyol nalika lagi aktif. Ngomong basa Italia nalika sinau. Study French nalika sampeyan lagi nunggu pesawat. Praktik Rusia nalika sampeyan pindhah karo asu sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake pandhuan iki ing komputer utawa piranti apa wae sing muter audio MP3, kalebu. Pimsleur ngidini sampeyan entuk komisi 15% kanggo ngirim pelanggan menyang Pimsleur.com yen sampeyan dadi bagian saka program kita liwat Rakuten Affiliate Netowrk. Kabeh sing kudu dilakoni yaiku nglebokake link pelacakan menyang Pimsleur.com (pranala sing disedhiyakake ing akun Rakuten Affiliate Network) ing situs sampeyan, umpamane. Banjur, nalika pengunjung situs klik ing link lan mundhut Course Pimsleur, sampeyan entuk komisi. Iku gampang!

Kupon Pimsleur, tabungan gedhe kanggo kursus Pimsleur. Gunakake kode promosi utawa kupon Pimsleur online utawa telpon. Ndaftar kanggo email Pimsleur lan dadi sing pertama ngerti babagan dodol lan penawaran spesial. Pimsleur ngasilake dhuwit maneh ing dina 30 yen cara sinau ora efektif, jaminan dhuwit 30 diwatesi kanggo tuku (ora kalebu tuku langganan karo uji coba 7 dina utawa luwih) digawe langsung saka Pimsleur.com. Menyang situs banjur temokake rincian babagan: Status Pesenan / Akun Kula. Tip kanggo Digital Download FAQ. Pilihan pengiriman. Pilihan pembayaran. Return Policy Unsubscribe, lan pungkasan nanging paling ora, saiki ing situs online, sampeyan uga bakal nemokake kode kupon Pimsleur paling anyar.

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
25 Agustus 2019

0 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane