Revolut.com Kupon, Kode diskon, Penawaran

Revolut minangka perusahaan teknologi finansial Inggris sing diadegake ing 2015 sing tujuane minangka alternatif kanggo layanan perbankan tradisional. Uga nawakake kertu debit prabayar, ijol-ijolan mata uang, ijol-ijolan cryptocurrency lan pembayaran peer-to-peer. Bukak akun saiki ing sawetara menit tanpa komisi babagan pindhah lan biaya liyane, pilih akun Standard, Premium utawa Logam, saben fitur sing entuk manfaat kanggo saben klien. Gunakake penawaran iki lan sampeyan bakal nampa euro 10 (utawa sing padha karo mata uang negara sampeyan).

Revolut.com

Salah sawijining fitur utama Revolut yaiku kemampuan kanggo ngirim dhuwit internasional lan nindakake nganti kaping 10 luwih murah tinimbang sing sampeyan lakokake karo bank. Entuk kabar pambayaran kanthi cepet, goleki pinten saben wulan kanggo macem-macem jinis barang, saka bahan bakar menyang restoran, lebokake pambayaran kertu lan simpen dhuwit. Iki pindhah nganti € 5000 ing luar negeri saben wulan menyang tingkat pertukaran antara bank, kanthi komisi mung 0.5% kanggo ngluwihi jumlah kasebut. Pelanggan premium lan Logam bisa nggawe transfer dhuwit tanpa watesan saben wulan. Download app, tambah kertu Revolut menyang Apple Pay supaya bisa mbayar kanthi cepet lan aman nganggo iPhone utawa Apple Watch.

Aplikasi iki dirancang banget lan gampang digunakake. Nampa pituwas awis kanthi mupangat Nggunakake luwih akeh sing sampeyan lakokake, luwih akeh entuk bathi sing bakal sampeyan tampa. Gunakake saiki kupon REVOUT lan sampeyan bakal kanthi otomatis € 11 ing akun sampeyan. Apa sampeyan mbayar nganggo kertu Revolut, apa sing digunakake kanggo lelungan, kesehatan, utawa blanja, sampeyan bakal nganti 50%. Sampeyan entuk dhuwit maneh kanthi cepet yen sampeyan wis mbayar sepuluh. Nampa kertu Revolut gratis uga entuk diskon diskon utawa bau hadiah Revolut. Bandhingake bank-bank mobile ndhuwur lan pilih pengalaman perbankan Revolut sing paling utama. Sampeyan bisa nggunakake Revolut kanggo ngirim utawa njaluk dhuwit. Prioritas eksklusif kanggo pitulung 24 / 7.

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
25 Agustus 2019

4 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane