Rosegal.com Kupon, Kode diskon, Penawaran

Rosegal minangka toko fashion online kanthi ewonan pakaian kanggo pria lan wanita. Ngono sampeyan bisa nyimpen saka kategori 20 item kanthi kode kupon, kayata gaun, puncak, ngisor, pakaian luar, lingerie, olahraga, renang, sepatu, tas, perhiasan lan ton aksesoris.

Rosegal.com

Saben uwong bisa nemokake sing ana kene, kanthi panyimpenan ukuran cilik sing luwih gedhe nganti ukuran, amarga saben wujud apik.

Rosegal mlebu ing saindhenging donya ing saindhenging saben negara ing ndonya, nyedhiyakake layanan operator utama internasional sing dipercaya kanggo njamin supaya paket sampeyan entuk dalan sing cepet lan aman. Wektu kiriman bisa sethithik nganti 3 dina nganti maksimal dina bisnis 25. Pajak pamindahan gumantung marang cara khusus negara lan pengiriman.

Item bisa dikembalikan, dibalekake utawa ditransfer ing dina 30 yen dianggep menawa cacat, rusak utawa rusak, yen sampeyan nampa ukuran utawa werna sing salah utawa mung yen sampeyan ora seneng karo item sampeyan. Kabeh biaya pengiriman ana ing biaya pelanggan.

Bebarengan karo kode kupon Rosegal, sampeyan uga bisa seneng produk favorit sampeyan kanthi rega murah dening pameran ing kategori Sale, khusus diatur kanggo sampeyan karo item saka kabeh kategori sing kasedhiya ing toko, kanthi prices bisa ngurangi nganti% 85.

Pembayaran ditampa liwat PayPal, Visa, MasterCard, JCB, Discover, Western Union, American Express utawa iDeal.

Cara migunakaké kode diskon Rosegal?

Kanggo nggunakake kode voucher Rosegal, kudu nuturkeun langkah-langkah kasebut:

1. Sawise sampeyan milih kabeh produk sing sampeyan pengin tuku menyang keranjang belanja (ing sisih tengen ndhuwur, nduweni simbol saka belanja net lan nalika sampeyan ngetik mouse kasebut nulis Bagku)

2. Yen wis ana ing dhuwit pamrentah, ing sisih tengen produk sing dipilih dening panjenengan, tulis RINGKARAN SHOPPING lan langsung ngisor Code Kupon tulis? lan kothak ing ngendi sampeyan kudu nglebokake kupon lan ing ngendi kasebut (sadurunge sampeyan mlebu kupon) kode kupon input ing kene:

3. Sawise sampeyan sijine voucer ing kotak oferenta saka kupon diskon sampeyan kudu klik ing tombol Apply. Sanalika sampeyan mencet Simpen katon reduksi kode diskon ing Rosegal sing digunakake.

4. Sawise sampeyan ndeleng pangurangan sing ditampilake ing Simpen lan Total Total (jumlah sing sampeyan bayar) sampeyan bisa ngeklik mriksa PayPal yen sampeyan pengin mbayar karo PayPal utawa ditampa, yen sampeyan pengin mbayar nganggo kartu bank, kanggo ngrampungake urutan ing Rosegal.com

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
25 Agustus 2019

23 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane