TinyDeal.com Kupon, Kode diskon, Penawaran

Tinydeal.com minangka pengecer grosir kanthi macem-macem kategori item, khusus ing electronics, kayata ponsel, tablet PC, teknologi sing nganggo, kamera, pamuter TV pinter, proyektor lan aksesori liyane. Saliyane produk elektronik, sampeyan uga bisa ndarbeni furnitur lan dekorasi kanggo omah, dolanan lan hobi, hadiah lan pasokan festival lan aksesoris mobil kanggo paling murah, nggunakake kode kupon.

TinyDeal.com

Pengiriman bisa dilakoni kanggo kabeh negara ing donya, tanpa pajak liwat Mail Air sing ora kadhaptar, kanthi pangiriman antarane 15 lan 30 dina. Kanggo metode pengiriman liyane, dioperasekake dening DHL, Aramex, UPS lan layanan liyane, wektu pengiriman antara 4 lan 15 dina lan biaya tambahan bakal ditrapake, ditemtokake dening area pengiriman.

Yen produk sing sampeyan tampa samesthine, rusak, duwe ukuran utawa werna sing salah, utawa yen sampeyan ora pengin ngenteni maneh, sampeyan bisa ngirim maneh ing dina-dina sawise 5 kanggo entuk dhuwit bali utawa ijol-ijolan.

Opsi pembayaran sing ditampa yaiku PayPal, Visa, MasterCard, JCB, WebMoney, Western Union, lan Qiwi.

Apa sampeyan nggunakake kode kupon Tinydeal.com, ing toko sampeyan bisa nemokake tawaran sing paling apik, kanthi bantuan sethithik saka salah sijine kategori 3 sing ditemtokake kanggo diskon, ing ngendi rega dikurangi nganti% 70.

Carane nggunakake kode voucher TinyDeal?

Yen sampeyan duwe kode diskon kanggo toko TinyDeal kudu ngetutake langkah-langkah kasebut supaya bisa nggunakake kanthi sukses:

1. Padha sijine produk ing keranjang dodolan lan banjur kudu klik ing Kertu Pendhaftaran (ing sisih ndhuwur tengen)

2. Sawise sampeyan nggambarake produk ing kothak dhuwit, sampeyan milih metode pengiriman banjur diklik ing Terus menyang checkout.

3. Yen sampeyan wis duwe akun ing TinyDeal kudu mlebu karo alamat email lan sandhi, yen sampeyan isih ora duwe akun ing situs sampeyan kudu ngeklik New? Nggawe akun kanggo nggawe akun panganggo anyar.

4. Sawise sampeyan nggawe akun panganggo anyar sampeyan kudu klik maneh ing Terus menyang checkout lan mbukak kaca ngendi sampeyan bisa milih cara pembayaran (kanggo UK mung dianggo PayPal, MasterCard, Visa, Western Union) Banjur milih metode pengiriman (Ing kita Negara sampeyan bisa milih Registered Air Mail perusahaan utawa perusahaan kurir DPD utawa DHL) banjur nulis Kupon Diskon.

5. Klik Kupon Diskon lan mbukak kothak ing sisih tengen sing nyatakake Kode Kupon lan tikus diskon TinyDeal voucer sing disalin menyang situs anyar banjur klik ing Aplikasi kanggo langsung aplikasi diskon kanggo kupon iki.

6. Sakdurunge diklik tombol Apply kudu katon ditampilake pangurangan ing Total lan yen sampeyan seneng karo pangurangan diterapake sampeyan bisa ngrampungake urutan online sampeyan sawise sampeyan klik ing Terus.

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
26 Agustus 2019

2 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane