transferGo.com Kupon, Kode diskon, Penawaran

TransferGo.com minangka sistem online sing mbantu sampeyan ngirim dhuwit saka lan menyang ngendi wae ing donya, kanthi tarif sing paling murah ing pasar iki, kanthi nggunakake kode kupon. Sampeyan bisa operate transfer saka sembarang platform, kayata seluler, tablet, laptop utawa desktop PC, 24 / 7.

transferGo.com

TransferGo ngisi ragad transfer tetep, (gumantung marang negara ngendi deposit sampeyan asli saka, lan 0.6% -1.5% ragad kanggo konversi mata uang per transaksi sing gumantung saka loro jumlah sing ditransfer lan negara ngendi sampeyan simpenan asale saka.

Kabeh biaya kalebu ing jumlah sing katon nalika sampeyan Book transaksi. Sampeyan ora perlu kuwatir ngirimake dhuwit tambahan kanggo nutupi biaya transfer. Uga, karo TransferGo sampeyan ora kudu kuwatir bab fluktuasi mata uang sing potensial - panampa sampeyan bakal nampa jumlah sing tepat sing sampeyan bukak.

Wektu pangiriman standar kanggo dana sampeyan iku sabanjure sawise dina simpenan ditampa. Layanan iki kasedhiya ing negara-negara 45 ing ndonya, kanthi standar keamanan nyedhiyakake kanggo sampeyan supaya ora kuwatir nalika ngirim dana.

Bebarengan karo kode promo TransferGo, sampeyan bisa entuk manfaat saka voucher tambahan sing bisa digunakake nganti kaping telu ing transfer kapisan, supaya ora mbayar biaya transfer.

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
26 Agustus 2019

8 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane