VIMEO.com Kupon, Kode diskon, Penawaran

Vimeo.com arupa situs web sing digawe ing 2004 sing nyedhiyakake layanan video hosting, pangguna bisa ngunggah, nuduhake lan nonton video. Apa manfaat Vimeo, duwe antarmuka sing narik kawigaten, ora ana iklan, durasi video ora ana watesan, bisa nglumpukake sawijining komunitas sing kuwat banget saka produser video sing nduweni kualitas. Gunakake kupon diskon Vimeo kanggo diskon luwih ing langganan sampeyan.

VIMEO

Nuduhake video karo kulawarga, kanca-kanca, lan ngapa ora nganggo manca. Kualitas Vimeo kasusun saka: pamuter video (video HTML5 paling cepet ing donya, dhukungan video kualitas paling cepet ing donya, video urip lan dhukungan video 360 ing piranti sing beda-beda.) Ora ana iklan sadurunge, utawa sakwise video.

H.264 lan kabeh codec utama kanggo transcoding kanthi kecepatan tinggi lan berkualitas tinggi. Transmisi adaptif njamin kualitas sing paling dhuwur kanggo sembarang kecepatan koneksi). Titik kuwat liyane yaiku: Intimacy (Pilihan privasi paling komprehensif kanggo video sing paling penting, proteksi tembung sandhi, mblokir video utawa kabeh album nganggo kata sandhi.) Nuduhake sambungan pribadi Kirim video pribadi karo tautan tanpa sandhi sing dibutuhake.
Kalebu ijin. Nemtokake situs sing duwe ijin kanggo nampilake video. Kaca Daftar Unlisted. Ayo kolaborator sampeyan nonton lan komentar ing suntingan pribadi).

Iki mung sawetara conto apa Vimeo.com nawakake sampeyan menyang situs lan ndeleng akeh perkara menarik sing nggawe kualitas video, entuk kode promosi saka langganan Vimeo. Vimeo menehi kesempatan kanggo mbangun bisnis video, ngedol video langsung menyang penggemar, miwiti layanan video streaming nemokake informasi ing situs kasebut.

Sampeyan bisa njaluk diskon ing rencana pembayaran nggunakake kode promosi. Pilih salah siji saka rencana Vimeo kanggo nggawe materi sing apik lan menarik, rencana Vimeo Plus, Pro, Business lan Premium. Ngundhuh app kanggo navigasi luwih gampang lan duwe kontrol liwat materi sing diunggah ing Vimeo.com

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
25 Agustus 2019

3 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane