YOOX.com Kupon, Kode diskon, Penawaran

Yoox minangka toko fashion online ing ngendi sampeyan bisa njupuk tren paling anyar babagan sandhangan kanggo wong lanang lan wanita kanthi harga terjangkau, nggunakake kode kupon. Bebarengan karo busana, tops, celana, kaos, sepatu, tas, pakaian olahraga lan perhiasan, toko uga menehi kategori kabèh sing ditemtokake kanggo desain lan seni ing ngendi sampeyan bisa nemokake barang sing cocok kanggo omahmu.

YOOX.com

Pedagang online saiki dikirim menyang negara 100 ing saindhenging donya, kanggo pengiriman standar gratis. Gumantung negara lan cara pengiriman sing dipilih, wektu tunggu pangiriman kanggo paket sampeyan njupuk antarane dina kerja 4 lan 7 kanggo teka ing lawang sampeyan.

Kebijakan bali ing Yoox kalebu bisnis 15, wiwit tanggal pengiriman. Sampeyan layak kanggo ijol-ijolan dhuwit recehan yen item sampeyan gagal, rusak, kanthi ukuran utawa werna sing salah utawa mung yen sampeyan ora pengin produk sampeyan.

Bebarengan karo kode kupon Yoox, sampeyan uga bisa entuk manfaat saka produk paling apik kualitas ing paling terjangkau, kanthi blanja ing bagean Sale saka toko. Kene sampeyan bisa nemokake ton produk saka kabeh kategori, kanthi prices mudhun nganti% 60.

Situs njamin transmisi data kertu sampeyan pancen aman amarga nggunakake standar keamanan sing paling dhuwur, disertifikasi dening VeriSign. Cara pembayaran sing ditampa dioperasikake liwat Kredit utawa Kartu Debit utawa PayPal.

Cara migunakaké kode diskon YOOX?

Yen sampeyan duwe kode voucher YOOX banjur bisa nggunakake kasil sampeyan kudu tindakake langkah iki:

1. Sawise produk dilebokake ing kothak dhuwit, sampeyan kudu mlebu mouse ing sisih ndhuwur ing simbol saka panggonan cumparautri banjur klik GO TO SHOPPING BAG.

2. Iku visualisasi barang-barang saka keranjang belanja lan banjur ing ngisor iki milih cara pangiriman, banjur milih cara pembayaran (kertu kredit utawa kertu debit VISA, MasterCard, American Express, JCB utawa Visa Electron utawa PayPal) lan banjur, ing nulis YOOXCODE.

3. Langsung ing sangisore YOOXCODE yaiku kothak ing ngendi sampeyan bisa nerapake kupon diskon YOOX.com sing disalin saka situs anyar banjur klik tombol Aplikasi kanggo nerapake pengurangan sing ana hubungane karo kode promosi iki.

4. Deleng jumlah total pembayaran, sing kalebu pengurangan sing ana hubungane karo YOOX voucher lan kanggo ngrampungake klik pesanan sampeyan ing PROCEED WITH YOUR ORDER.

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
25 Agustus 2019

5 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane