ZALORA Kupon, Kode diskon, Penawaran

Grup Zalora iku sawijining pedagang elektronik, sing diadegaké déning Kinnevik AB lan Rocket Internet, kanthi operasi ing sawetara negara Asia Tenggara, situs kasebut diluncuraké ing 2012. Zalora minangka toko online kanggo wanita lan wong. Seleksi Zalora babagan produk 50,000 kalebu saben aspek fashion, saka rok kanggo gaun, sepatu, barang olahraga, jam tangan lan liyane. Ing kabeh iki, gunakake kode Kupon ZALORA kanggo rega sing luwih apik tinimbang sing ditampilake ing situs toko online.

ZALORA

Zalora nawakake koleksi lengkap merek lan produk internasional lan lokal, nemokake merek ndhuwur lan kategori sing ditampilake ing situs kasebut. Kanthi cara iki, sampeyan bakal nemokake produk fashion favorit kanthi rega apik supaya sampeyan bisa langsung nggawe keputusan kanggo tuku. Lan yen sampeyan milih kode kupon saka dhaptar, banjur rega bakal luwih cetha lan luwih apik.

Zalora Singapore, Zalora Honk Kong, Zalora Malaysia, Zalora Philipines lan Zalora Thainald iku tujuan belanja online kanthi kemungkinan mode tanpa wates. Diskon apik di kaos, jins denim, celana pendek musim panas, kacamata hitam dan kebutuhan sehari-hari. Priksa manawa sampeyan nggunakake PROMO COUPONS lan CODES PROMO mung Zalora saben wulan kanggo negara sampeyan, nyimpen item paling apik lan sing dikarepake.

ZALORA nawakake free shifts lan refunds / returns ing 30 days. Ngundhuh App Zalora lan entuk Diskon 25%. Gunakake CODE SEALDEAL lan sampeyan duwe pengiriman gratis ing tuku pisanan utawa tanpa biaya gratis ing luwih saka $ 40. Njaluk 20 RON VOUCHER plus fashion lan produk anyar sing diluncurake mung kanthi mlebu kanggo newsletter ZALORA. Kanthi cara iki, sampeyan bakal entuk cara paling cepet saka promosi lan kupon promosi sing paling anyar.

Kupon Terakhir Diperbarui: Dina iki
26 Agustus 2019

5 Kupon lan Tawaran

Toko Barang Elektronik Liyane